Ik bestel de Slim fit overhemden voor mijn twee zoons

Ik bestel de Slim fit overhemden voor mijn twee zoons

Mijn zoons zijn stoere jongens die er graag trendy bij willen lopen. Ik als moeder mag gelukkig nog steeds hun kleding bestellen. Ik vind dat zo leuk om te doen en doe daarom ook extra mijn best voor hun. Zij komen allebei in een leeftijd dat ze dit zelf moeten gaan doen. Maar zolang het nog kan maak ik daar heerlijk gebruik van. Ik bestel de Slim fit overhemden voor hun gemakkelijk online. En als deze binnen komen ga ik zelf al kijken of dit wel wat is voor ze. Zo hadden ze laatst een feestje, en kwamen ze naar mij toe met de opdracht. Mam, regel jij de Slim fit overhemden voor ons? En dat vind ik zo leuk aan hun. Ik heb misschien een paar keer iets terug moeten sturen omdat een van hun het er echt niet mee eens was. maar over het algemeen ben ik erg blij met hun smaak. Ze zullen natuurlijk nooit gaan zeggen dat hun moeder de kleding koopt en daarom zal ik het ook niet verder vertellen maar ik vind het echt een hele eer om voor deze stoere mannen te mogen shoppen. De Slim fit overhemden gaan lang mee en zijn goed te betalen, ik hoor mijn zoons daar nooit over klagen. Want de betaling mogen zij tenslotte helemaal zelf doen.

Posted in Herenmode | Leave a comment

Twee vliegen in één klap aan dameskleding

Twee vliegen in één klap aan dameskleding

claudia-strater

Ik houd er van om zelf gepaste dameskleding te dragen maar ook vind ik het erg leuk om andere mensen te helpen met het vinden van de juiste dameskleding. Zo heeft mijn vriendin een sollicitatie gesprek binnenkort, en wil bij mij iets komen lenen. En dat is natuurlijk prima maar ook wilde ik haar eens laten zien waar ik mijn dameskleding bestel. Zodat ik haar er van kan overtuigen dat dit ook zeker een leuke site is voor haar. En zo zaten wij bij mij thuis achter de computer aan een glaasje fris en een klein hapje op zoek naar leuke dameskleding voor haar. En zo gingen wij gezellig shoppen samen. Want nu zij op zoek gaat naar een andere baan waar zij echt haar carrière in wil gaan maken, zal zij niet alleen op zoek moeten gaan naar een out fit voor haar sollicitatie. En daarom is het zo leuk om mee te mogen denken als het om dameskleding voor iemand anders gaat. Toen wij eenmaal op de site waren en ik mijn vriendin van dat leuke jurkje had overtuigt, pakte ik er een blazer bij van mijzelf die daar zeker weten erg mooi op zou staan. En toen werd mijn vriendin daar erg blij van. Na dat wij eerst alles uitgebreid hadden bekeken, heb ik een bestelling gedaan voor haar en ook heb ik er voor mijzelf ook wat aan dameskleding bij gedaan. En zo hadden wij twee vliegen in één klap en waren wij allebei erg tevreden toen de bestelling met dameskleding weer binnen was. En zo heb ik deze leuke site ook al als favoriet gemaakt bij mijn vriendin want ik weet nu al dat dit niet haar eerste bestelling zal zijn van deze leuke dameskleding.

Posted in Dameskleding | Leave a comment

Deze tassen komen me geweldig goed van pas!

Deze tassen komen me geweldig goed van pas!

Tegenwoordig doen wij de dingen in de meeste gevallen heel anders dan we van vroeger nog gewend zijn. Ik koop zeker nog steeds sommige dingen nieuw, maar dan wel veel minder snel dan ik vroeger deed. Je moet toch gewoon echt meer op je geld passen, ik kan er niet zo meer smijten als ik dat voorheen gewend was te doen. Ik koop dus zeker bewuster dan voorheen en dat bevalt me erg goed. Ik koop vaak via het internet maar dan alleen bij bedrijven waarvan ik weet dat ze gewoon betrouwbaar zijn, ik zou nooit iets van een of andere onbeduidende webshop kopen. Op zich sta je ook dan alsnog altijd in je recht hoor, maar het is meer het idee hierbij. Als ik twee dezelfde producten bij een onbekende webshop kan kopen en eentje bij een een groot, betrouwbaar bedrijf dat ik ken, dan kies ik voor de laatste. Zelfs in het geval die laatste nog iets duurder is overigens, maar dat terzijde. Laat me je een voorbeeld geven: omdat ik binnenkort op reis ga, heb ik nieuwe tassen nodig en ik wendde mij tot het internet. Ik had een bepaald type tassen8718481928462_NB.Avocado-Orange_fluor_1_ in mijn hoofd, namelijk een coole en sportieve, maar ook zeker stevige wieltas. Dit zijn tassen waar je lekker veel in kunt stoppen maar je kunt ze toch voort rollen dus ze wegen je niets, ideaal. Ik besloot in mijn zoektocht ook eens een site te bezoeken van een bedrijf dat ik al ken, namelijk Duifhuizen – die winkels vind je overal hier in de buurt van waar ik woon – en daar vond ik echt het perfecte model. Wederom ben ik met Twelve South daarmee dus geslaagd voor iets wat me geweldig goed van pas komt!

Posted in Accessoires | Leave a comment

Hele leuke jongenskleding voor mijn zoon

jl00j01102Hele leuke jongenskleding voor mijn zoon

Als moeder van het gezin ben ik voor veel dingen verantwoordelijk als het over de kinderen gaat. Zo vind ik dat ik degene ben die er voor moet zorgen dat ze er goed uit zien. Ik wil gewoon dat ze er goed bij lopen. Mijn zoon groeit de laatste tijd erg snel dus er moeten steeds vaker nieuwe kleren gekocht worden. Hij heeft nooit zin om naar de winkels te gaan dus neem ik altijd zelf jongenskleding voor hem mee. Wat hij dan niet leuk vind of niet past breng ik later weer terug naar de winkel. Hij is wel eens mee geweest om jongenskleding uit te zoeken maar dan loopt hij alleen maar te zeuren dat hij naar huis wil. Ik denk dat hij er nog aan moet wennen en dat hij later wel degelijk zelf naar de stad wil om jongenskleding te kopen. Gelukkig is er tegenwoordig ook veel jongenskleding via internet te bestellen. Dat gaat heel makkelijk en het is de volgende dag vaak al in huis. Op internet kun je alles bekijken en de juiste maat aangeven, even afrekenen en het is geregeld. Als de kleding dan niet blijkt te passen of toch minder mooi blijkt te zijn dan kan het zo weer teruggestuurd worden. Dat scheelt mij een hoop tijd en hij kan zelf mee kijken op de computer. Vaak is de collectie van jongenskleding op internet nog veel groter dan in de winkel, er is dus veel meer keuze. Ook zie je daar snel en makkelijk of iets nog op voorraad is. Zelf bestel ik ook steeds meer via internet, dat is gewoon ideaal. Het lijkt wel of ik veel meer tijd over heb als dat ik voorheen had.

Posted in Kinderkleding | Leave a comment

Bij Showroom 86 kan ik echt terecht voor nieuwe Hilfiger denim kleding

logo (10)Bij Showroom 86 kan ik echt terecht voor nieuwe Hilfiger denim kleding

Wat kan het leven toch een stuk leuker en bovendien handiger zijn als je eenmaal je merk hebt gevonden! Vroeger was ik altijd nog een beetje zoekende naar mijn stijl en smaak en heb ik verschillende dingen uitgeprobeerd, verschillende zéér uiteenlopende stijlen gehad. Joh, op een gegeven moment ben ik zelfs nog een hippie geweest, het andere moment was ik weer een sportieveling – qua looks dan – en het andere moment zag ik eruit alsof het goed mogelijk was dat ik uit ‘t Gooi kwam. Vrij uiteenlopend met als grote gemene deler dat ik zoekende was, mijn smaak nog in ontwikkeling was. Een jaar of twee echter, nam een vriendin mij mee in de winkel van de Hilfiger denim, waar ik zelf nog nooit binnen was geweest – en dat terwijl ik er toch al heel vaak langs heen gelopen was. Niet dat het me destijds niet opviel overigens, daar niet van. Het is meer dat ik altijd vermoedde dat het allereerst niets voor mij zou zijn en ten tweede, dat het misschien wel eens heel duur zou kunnen zijn. Niets van beide vooronderstellingen bleek overigens waar, ik bleek echt gek te zijn van Hilfiger denim! Bovendien was dit merk ook nog heel betaalbaar, ondanks de goede kwaliteit ervan en het toch wel exclusieve merk dat het is. Sindsdien loop ik wel vaker de Hilfiger denim winkel in – nou eerlijk, toegegeven, wel meer dan slechts wat vaker, het is mijn vaste spot in de stad. Overigens blijft het daar niet eens alleen bij, ook de online winkel van Hilfiger denim weet ik steeds vaker te vinden – al shop ik het vaakst bij Showroom 86 voor de kleding uit deze lijn.

Posted in Merken | Leave a comment

Make-up kwasten bestel ik tegenwoordig via deze website

button_2 (1)Make-up kwasten bestel ik tegenwoordig via deze website

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen, voornamelijk vrouwen, die er voor kiezen om op een bewustere wijze te gaan consumeren. Dit bewustere consumeren kent vele voordelen en dan wel met name voor de persoonlijke omgeving. Door er bewust van te zijn welke producten u gebruikt en op welke wijze deze zijn samengesteld kan het zo zijn dat u er achter komt dat u gebruik maakt van zaken die verkregen zijn op een wijze waar u helemaal niet achterstaat. Zelfs in de wereld van make-up kan u bewuster gaan consumeren. Zo is er bijvoorbeeld een ruime mogelijkheid voor het gebruiken van minerale make-up. Deze vorm van make-up kunt u bijvoorbeeld aanschaffen via deze website. Hier treft u ook een ruim aanbod van make-up kwasten. Deze make-up kwasten bestaan uit synthetische vezels maar kunnen ook bestaan uit natuurlijke vezels. De make-up kwasten die u bij dit bedrijf bestellen kunt zijn allemaal van hoge kwaliteit en zullen zeker behulpzaam zijn binnen uw ritueel van opmaken. Er zijn hier verschillende make-up kwasten verkrijgbaar welke allemaal zo een eigen doel hebben, zo treft u hier een platte poederkwast maar ook kwasten welke speciaal ontworpen zijn voor het aanbrengen van een blush. Tevens vindt u hier de mogelijkheid van het aanschaffen van een compleet pakket make-up kwasten. Neem vooral eens een kijkje op deze website wanneer make-up kwasten uw aandacht hebben getrokken.

Posted in Make-up | Leave a comment

Geisha behoort tot een van de mogelijkheden

2242.59.6Geisha behoort tot een van de mogelijkheden

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die op zoek zijn naar kleding via het internet. Niet alleen kleding wordt veelvuldig besteld via het internet, vandaag de dag is zo ongeveer alles wel verkrijgbaar via het internet. Wanneer het aankomt op het aanschaffen van kleding van bepaalde merken dan zult u via het internet al snel opmerken dat u deze merken bestellen kunt via verschillende winkels en dat de meeste winkels wel een webshop hebben tegenwoordig. Vandaag de dag is werkelijk elk kledingmerk wel beschikbaar voor iedereen en dat maakt dat ook u de beschikking heeft over kledingmerken die bij u in de regio eigenlijk helemaal niet te krijgen zijn. Zo kan het zijn dat u wellicht nog niet eens gehoord had van het merk Geisha. Geisha is een kledingmerk vol elegante kleding voor de vrouw. Dit merk is voorzien van een prachtig ontwerp, de kleding is gemaakt van kwalitatieve materialen en de kleding beschikt over een perfecte pasvorm. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kleding dan kunt u daarvoor bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op deze website, hier treft u namelijk een zeer ruim aanbod van het kledingmerk Geisha en dat voor een zeer nette prijs. Overigens weet deze website niet alleen kleding aan te bieden van het merk Geisha maar ook van verschillende andere merken en zo komt het dat deze website zeker een aanrader is. Een kledingstuk van het merk Geisha bestellen via deze website gaat zeer eenvoudig. U neemt allereerst een kijkje tussen het huidige aanbod van dit merk, wanneer u een keuze heeft gemaakt dan kunt u deze daadwerkelijk bestellen door het volgen van enkele eenvoudige stappen en wanneer u over gaat tot het betalen van de bestelling dan kunt u dit voldoen middels een bekend en betrouwbaar systeem.

Posted in Merken | Leave a comment

Studio Anneloes is een mooi en leuk kledingmerk

studio-anneloes-rosa-missoniStudio Anneloes is een mooi en leuk kledingmerk

Studio Anneloes is een heel leuk en mooi kleding merk. Ik kwam bij Studio Anneloes via mijn moeder, ik weet niet hoe zij er is bij gekomen maar ze liet mij de kleding van studio anneloes zien en ze zei dat dit echt wat voor mij was. Dit was ook zo en ik vond het lief dat ze aan mij dacht. De kleding van studio anneloes is van uitermate goede kwaliteit en is net even wat anders dan reguliere kleding, het heeft een mooie uitstraling en de patronen zijn bijzonder en levendig. Ik draag sindsdien niet veel anders meer dan studio anneloes en ik shop denk ik elke maand wel even, ik kijk in ieder geval elke maand wel even bij studio anneloes. Ik vind het leuk dat ik heel veel complimenten krijg over de kleding die ik draag, sinds ik dus studio anneloes draag. Ik voel mij ook stukken zelfverzekerder en ik merk dat ik ook meer aandacht krijg van mannen. Dit komt natuurlijk omdat ik mij beter voel nu. Ik heb altijd geleerd dat je uitstraalt wat je voelt, als je je bijvoorbeeld vervelend voelt over jezelf, dan zien andere mensen dit ook en zou krijg je natuurlijk nooit een vent. Omdat ik nu meer zelfvertrouwen uitstraal heb ik al een date gehad met een hele leuke man, ik denk dat ik nog een keer met hem op date ga want het was erg leuk. Misschien kan ik wel weer verliefd worden.

Posted in Merken | 1 Comment

Riemen verkopen voor goed doel

SONY DSCRiemen verkopen voor goed doel

Ik heb een doos van riemen gevonden op straat, ik heb het maar mee genomen want er zaten echt nog goede riemen tussen, het stond bij het grofvuil, dus het moest echt weg. Ik ben nu aan het bedenken wat ik met de riemen kan gaan doen, ik zou ze bijvoorbeeld kunnen verkopen op een rommelmarkt en dan de opbrengst aan een goed doel geven. Ik ga eerst de riemen goed schoon maken en daarna ga ik kijken wat ik er precies mee kan doen. Het lijkt mij leuk om ze ook weg te geven, ik weet het niet zo goed. Ik vind het wel grappig dat ik die riemen vind, dit gebeurd wel vaker namelijk, ik heb oog voor detail en soms zie ik de bizarste dingen gebeuren of kom ik tegen. Ik vind dit mooi want meestal betekent het wel wat. Het kan een spiegeling zijn met waar je net mee bezig bent in je leven of het leven geeft je iets wat je kan aangrijpen, het is best wel mooi. Zoals dus bijvoorbeeld met de riemen, de riemen kan ik nu weer weggeven aan mensen die ze nodig hebben. Ik denk dat het iedereen gaat helpen als we iets meer letten op de wereld om ons heen, je ziet zoveel dingen niet en er is zoveel meer dan je denkt, dit vind ik een heel erg bijzonder gegeven en ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken.

Posted in Accessoires | Leave a comment

Ik stond versteld van de hoeveelheid bikinis

phax-bikini-testIk stond versteld van de hoeveelheid bikinis

Ik stond versteld van de hoeveelheid bikinis van een vriendin van mij. Afgelopen jaar besloten we samen op vakantie te gaan, we hadden het erg leuk met elkaar en we dachten dat het wel leuk zou zijn als we weg zouden gaan. Dit heb je altijd maar met een paar mensen, ik heb ook vriendinnen die erg leuk zijn maar waar ik niet een paar dagen mee kan zijn, dan ga je toch aan elkaar irriteren en ga zo maar door. Bij deze vriendin had ik dit niet, maar ik moet zeggen wel dat ik haar veel beter heb leren kennen. Zo ook bijvoorbeeld de bikinis, ze opende haar koffers, we waren ergens waar het niet eens echt mogelijk was om te zwemmen, maar ze zei dat je het nooit zeker kon weten. Ze had welgeteld zeven bikinis meegenomen. Ik moest zo hard lachen, hoe kom je er bij om zoveel bikinis mee te nemen, ik had er niet eens zoveel. En dan heb ik het nog niet eens over haar andere kleding. Ze zei zelf dat ze een behoorlijke control freak was, en alles aanwezig moest zijn. Wat ik dan weer bijzonder vond is dat het ook echt super mooi weer werd, uitzonderlijk mooi weer, waardoor we drie dagen op het strand konden liggen. Met dus elke dag keuze uit verschillende bikinis, ik heb er nog vaak hard om gelachen dat ze en al die bikinis bij zich had en ze ook nog eens gelijk kreeg met het weer.

Posted in Zwemkleding | Leave a comment